Reiseblogg fra Travellerspoint

Snart ut i den store verden!

Velkommen skal dere være!

Dette er det aller første innlegget, naturligvis. Kul layout? Har fikset den helt selv, valgte den med det kuleste navnet. Default. Satser på at innholdet på denne bloggen blir en del hakk bedre enn norskbloggen jeg ble tvunget til å skrive på videregående. I morgen bærer det av sted til det store utland, populært kalt syden. Selv om dette ikke stemmer helt, da temperaturen i Beijing er -11 grader akkuratt nå, men jeg satser på varmere strøk etterhvert. Først skal jeg være 4 uker i Beijing sammen med resten av programdeltakerne, og der skal jeg lære hvordan det er å være lærer, lære bort engelsk og forhåpentligvis lære enda mer kinesisk! Det blir veldig gøy! Mens jeg er i Beijing får jeg vite hvor jeg skal være utplassert som lærer resten av halvåret. Jeg blir plassert ut med minst en annen, slik at jeg ikke ender opp helt alene! Jeg har søkt meg til Guangdong provinsen som ligger sør-vest i Kina, jeg håper jeg kommer hit! På wikipedia står det at det er tropisk klima og sør i provinsen nærmer det seg subtropisk klima, det hadde vært deilig!

Guangdong provinser er markert med rødt, og provinshovedstaden er Guangzhou som Wikipedia hevder er en av de viktigste storbyene i Kina!
Kart

Kart

Bagen er nå pakket den er litt tung, men satser på at det skal gå greit! Tusen takk til min kjære mormor for en super julegave! Håper dere legger merke til festene til isøksen på sekken. Regner ikke med å ha bruk for isøkser i løpet av turen min, men man kan aldri vite og jeg liker å være forberedt.

DSC_0766

DSC_0766

Skrevet av superhanske 12:36 Arkivert i Norge

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Logg inn