Reiseblogg fra Travellerspoint

Wǒ shí bǎo

Som overskriften tilsier er jeg mett. Har vært og spist en herlig middag, som vanlig har jeg ikke peiling på hva jeg spiste i den elskede kantinen. Den eneste retten jeg er 100% sikker på er ris, vanskelig å ta feil av, heldigvis. Grunnet mitt kroppslige nirvana er jeg virkelig i et bloggehumør, og da tenker jeg det passer seg å fortelle om forrige helg!

Daisy en av mine 800 kollegaer tilbød seg å være vår personlige Hefei guide, noe vi umulig kunne takke nei til. Så presis klokken 12. sto mine BIFFer og jeg klar utenfor porten klare til å ta bussen inn til Feidong.
Entourage

Entourage

Her står de på rekke og rad på bussstasjonen. Det å ta bussen skulle vise seg å være et prosjekt i seg selv, da 1200 studenter siktet på å ta den samme bussen da de kunne reise hjem for helgen. Ruller med bæssen!

Ruller med bæssen!

Den kinesiske busskulturen har en regel: det er alltid plass til en til. Skulle ønske vegvesenet og politiet hadde samme holdninger til russebusser. Heldigvis for oss kom det en lærerbuss etterhvert som tok oss inn til Feidong.
I Feidong bor Daisys foreldre som hadde invitert oss til lunsj! Guds lykke! Maten var helt herlig, kan med hånden på hjertet si at det er den beste lunsjen jeg har hatt noensinne.
MAT!

MAT!

Den blå retten er egg som er kokt i kjemikalier, jeg vil påstå at det er den Kinas svar på lutefisk, og det smakte deretter! Det røde kjøttet er eselkjøtt, overraskende nok utrolig godt! Salt og mørt, akkuratt slik jeg liker det. Er i et julemat humør så kunne fristet meg til å sammenlikne det med pinnekjøtt, men det ville blitt en fornærmelse mot pinnekjøtt.
Familiebilde

Familiebilde

Her er familien og den fantastiske kokken i midten, Mao velsigne henne...

Etter lunsjen bar det av sted med en annen buss inn til Hefei! Den tok ca. 40 min, alt i alt er det 1 time med buss fra skolen og inn til Hefei og bussene ut til skolen slutter å gå kl. seks slik at det er ikke lagt til rette for lørdagsutflukter...
Stilleben

Stilleben


Mitt entourage

Mitt entourage


Kall meg gjerne en kunstner

Kall meg gjerne en kunstner


Vi var rundt omkring på diverse shoppingsentre i Hefei, kjøpte meg en katte t-skjorte fra Zara og en rettetang til 50 kr. Var veldig fornøyd med prisen men har funnet ut i ettertid hvorfor den var så billig. For å si det mildt er den ikke veldig effektivt på tykt, norsk, vikinghår. Siterer Mr. Bao på hvorfor ikke rettetangen er effektiv.
Risnudler

Risnudler

Har spist enda litt mer nudler, denne gangen var det risnudler. De var kalde, hadde en merkelig konsistens og var litt sterke. Men mett ble jeg likevell!

Søndagen dro vi HELT alene inn til Feidong for å spise og handle litt forskjellige saker og ting til leiligheten. Søndag var jeg i et rimelig sosialt humør, så da v sto i kø for å kjøpe Kinas svar på naanbrød slo jeg av en samtale på kinesisk med hele køen. De skjønte faktisk hva jeg sa og jeg skjønte mot formodning hva de sa! Gatemat

Gatemat

Ut på tur aldri sur

Ut på tur aldri sur


Landstrykere

Landstrykere

Da vi kom hjem fra Feidong var vi et gå humør. Det var lite annet å ta seg til da vi ikke hadde internett på det tidspunktet. Når du ser disse bildene tenker du kanskje: " Jøss, det så øde ut!" Det er nettopp det det er, øde. Kunst

Kunst

Siden skolen var rimelig tom for elever, grunnet helg benyttet Julie og Kate annledningen til å posere på fonten.

Inntil videre: keep it real.

Skrevet av superhanske 02:47 Arkivert i Kina

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Logg inn